Ons team

 • Drs. Nada Al-Kurmanji
  Tandarts

  In 2007 ben ik afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen voor de opleiding Tandheelkunde. Een jaar later onderzoek gedaan in australie over caries bij de aubriginals kinderen. Vanaf 2009 heb ik met veel plezier bij diverse tandartspraktijken gewerkt en ruime ervaring opgedaan. Ik miste echter een duurzame relatie met de patiënten. Dit is de reden geweest om op zoek te gaan naar een eigen praktijk waar ik mijn ervaring en passie voor de tandheelkunde kan inzetten voor mijn vaste patiënten.

  Mijn interesses liggen bij alle tandheelkundige behandelingen ( zie verder info in de website ). Bespreek uw wensen met ons zodat we u kunnen inlichten over de vele mogelijkheden voor het oplossen van uw problemen.

  Ik heb jaren lange ervaring met het behandelen van kinderen en het behandelen van angstige patiënten. Ik neem uitgebreid de tijd voor de behandeling en probeer met de modernste technieken en materialen de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

  Voor een veel beter zicht doe ik alle behandelingen met een loepbril. We volgen regelmatig cursussen, lezingen en congressen om de kwaliteit hoog te houden. Tevens ben ik aangesloten bij de KNMT (koninkelijke nederlandse maatschappij tot bevordering der tandheelkunde ) en de NVvE ( Nederlands vereniging voor endodontologie ).

  Read More
Call Now Button