Waarom voor ons kiezen?

TP Bergmanstrook in ZoetermeerU kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk Bergmanstrook in Zoetermeer. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Bij ons staat de patiënt centraal. Persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en begrip voor angstige patiënten vinden wij zeer belangrijk. In een tijdperk waarin tandartspraktijken groter en anoniemer worden is onze missie altijd hetzelfde gebleven:

het leveren van goed tandheelkunde in een kleine, vertrouwde setting met vertrouwde gezichten en een goede sfeer rekening houdend met het feit dat veel mensen ertegen opzien om naar de tandarts te gaan.

Vanuit deze benadering hopen wij de angst voor de tandarts te kunnen wegnemen. Bij kinderen proberen wij door middel van speelse, open sfeer en door het geven van veel tijd en aandacht een veilig fijn gevoel te bieden.

Ons team bestaat uit Tandarts Nada Al-Kurmanji en assistentes Raghad Toma en Cedilla Westdorp. Een praktijk met vertrouwde gezichten. We trekken veel tijd uit voor persoonlijke aandacht. Geen lopende band-tandheelkunde, maar veel aandacht voor preventie. De behandeling wordt te allen tijde door dezelfde tandarts uitgevoerd.

U bent van harte welkom bij onze praktijk

Missie & Visie

tpbergmanstrook-behandeling_2Patiënten een onbezorgde, stralende lach bezorgen, dat is onze missie. We streven bij al onze patiënten naar een gezond en mooi gebit waar zij met een goede verzorging een leven lang plezier van hebben.

  • Goed georganiseerde teamsamenwerking
  • Een lange termijn benadering van tandheelkunde waarin preventie en samenwerking met de patiënt centraal staan
  • Continue focus op de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkundige zorg.
  • Goede inrichting van de praktijken
  • Heldere richtlijnen, protocollen en werkinstructies
  • Gestructureerde bij- en nascholing en training van medewerkers en het bieden van transparante informatie over onze teams

Voor meer informatie Over Tandartspraktijk Bergmanstrook gebruik onderstaande formulier

Geslacht *
Bent u al klant bij ons?